Martin Miller’s zomerse gin is de ‘Bee’s Knees’ dit voorjaar

Met het seizoen van lente/zomer 2022 in het verschiet, heeft Martin Miller’s Gin – het meest bekroonde gin-merk sinds 2004 – een nieuwe gelimiteerde batch uitgebracht van zijn allereerste seizoensvariant, Martin Miller’s Summerful Gin. En nogmaals, de Martin Miller’s Gin ‘Bee’s Knees’-cocktail zal centraal staan ​​terwijl het merk samenwerkt met imkers, honingproducenten en locaties in het hele land tijdens een activatie van een week ter ondersteuning van de Wereldbijendag van de VN op 20emei 2022.Martin Miller’s Zomerse GinUitgebracht op 21stApril – de eerste dag van de zomer in de IJslandse kalender – Martin Miller’s Summerful Gin is geïnspireerd op alles wat met ‘zomer’ te maken heeft en het belangrijkste kenmerk is frisheid. Het is gemaakt van de iconische mix van Martin Miller’s Original Gin, een kenmerkende balans van citrus en jeneverbes: maar een derde distillatie van plantaardige ingrediënten uit de lente- en zomerseizoenen van Engeland en IJsland – Arctic Thyme en Rosemary – is toegevoegd als een extra eerbetoon aan de dual erfgoed, waarbij zijn Engelse gedistilleerde gin wordt gemengd met het zuiverste bronwater van IJsland voor een zijdezacht, zachter mondgevoel. Arctische tijm brengt een bloemenboeket van smaak en kenmerkende aardse tonen met hints van citrus en munt, prachtig vermengd met de frisse smaak van citroen en dennenaroma’s die in rozemarijn worden gevonden.

Wereldbijenweek, 16 – 23 mei 2022Dit jaar gaat Martin Miller’s Gin met zijn bijenpak op pad en zet initiatieven op met bars en restaurants in Londen, Manchester en Edinburgh. Elke stad zal honing zien geleverd in de merkcocktailkits van lokale honingproducenten – Bermondsey Street Bees, Edinburgh Honey Co en Manchester & District Beekeepers Association. Elke portie wordt vergezeld van een informatiefolder en gratis tijmzaden die klanten thuis kunnen planten en hun eigen bloeiende bijengemeenschap kunnen aanmoedigen. De tijmzaden staan ​​erom bekend allerlei soorten bijen aan te trekken en zijn ook een broodnodige herinnering aan het belang van planten en de rol die dit speelt om bijen te laten gedijen in een stedelijke omgeving. Het Bee’s Knees-initiatief zal Martin Miller’s Gin ook zien samenwerken met ‘Pollinating London Together’, een gemeenschap van verschillende Livery Companies van de City of London, samengebracht door The Wax Chandlers. Deze gemeenschap van experts deelt kennis over bestuiving en stelt partnerschappen samen om deze natuurlijke bestuivers te ondersteunen en te helpen gedijen.

Martin Miller’s Gin is the Bee’s Knees

Een klassieke, verfrissende zomercocktail, samengesteld uit gin, honing en citroen. De bescheiden botanische tijm is hier de held, die wordt verhoogd tot grasachtige tonen in combinatie met de honing en citroen. Wist je dat? Van tijm is bekend dat het alle soorten bijen aantrekt.

ingrediënten

50ml Martin Miller’s SUMMERFUL Gin25ml vers citroensap20ml Bermondsey Street Bees Exmoor Honey [tailor to the honey we include]

Methode

Voeg de gin, het citroensap en de honing toe aan een shaker met wat ijs Shake tot gekoeldZeef in een cocktailglas

Enkele van de bevestigde bars om deel te nemen zijn: Duchess of Dalston in Shoreditch, Callooh Callay in Chelsea en Murder Inc in Soho, Head & Tails in Edinburgh, en Mecanica, Schofields Bar en 10 Tib Lane in Manchester. Kirsty Loftus, die aan het hoofd staat van Martin Miller’s Gin in het Verenigd Koninkrijk, zegt: “Vorig jaar hadden we een ongelooflijke respons op deze campagne en we zijn verheugd om dit initiatief in het hele land te nemen – en voor langer. De nederige tijm is het magische ingrediënt voor zowel onze Summerful gin als in de missie om onze bijen te redden. Onze honingpartners konden niet beter op één lijn liggen met Martin Miller’s Gin, zowel in het streven naar hoge kwaliteit en perfectie, als in hun duurzaamheidswaarden.”

Wereld Bijen Dag

Dit jaar hebben de Verenigde Naties 20 mei 2022 uitgeroepen tot Wereldbijendag. Wereldbijendag, opgericht om de aandacht te vestigen op het belang van bestuivers en duurzame middelen om hun ontwikkeling te ondersteunen, terwijl ze de bedreigingen waarmee ze worden geconfronteerd, bestrijden, heeft tot doel het publiek voor te lichten over het belang van bijen en de sleutelrol die bestuivers spelen in zowel de voedselvoorziening als de biodiversiteit.

Het bericht Martin Miller’s Summerful Gin Is The ‘Bee’s Knees’ This Spring verscheen eerst op Bar Magazine.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floris-bar.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart