Nieuwe seizoensspecial Lemon Gose 0,5% van Nirvana Brewery ter ondersteuning van humanitaire hulp in Oekraïne

Met de zomerzon om de hoek dachten we dat een helder en zonnig biertje op zijn plaats was voor ons nieuwste seizoensbrouwsel. We weten echter dat het leven verre van zonnig is geweest voor degenen die zijn getroffen door de oorlog in Oekraïne.

Net als vele anderen willen we doen wat we kunnen om de slachtoffers van het conflict te ondersteunen, dus 10% van alle opbrengsten van ons Limited Edition Lemon Gose 0,05% bier gaat rechtstreeks naar humanitaire hulp.

Het ontwerp van de bierfles draagt ​​de blauwe en gele kleuren van de Oekraïense vlag. Grafische citroenen en zoutvlokdruppels geven een knipoog naar twee van de onderscheidende ingrediënten van het bier.

Smaakprofiel

Onze nieuwe Limited Edition Lemon Gose 0,5% is een makkelijk te drinken scherp witbier, gemodelleerd naar de traditionele zure bieren van Noord-Duitsland. Een verfrissende en verjongende Gose, dit bier is doordrenkt met geroosterde korianderzaadjes, gedroogde citroenschillen en een handvol gedroogde Perzische limoenen voor een subtiele complexiteit. Maldon Zeezoutvlokken zijn ook toegevoegd om de zure citroen- en limoensmaken in evenwicht te brengen.

Andere details

INGREDINTEN: Water, gerstemout, tarwemout, hop, gist, zeezout, citroenschil, korianderzaad, hele gedroogde limoenen

Omgeving opslaan

Veganistisch

Donaties aan goede doelen gaan naar:

Britse Rode Kruis Oekraïense Crisis Oproep

Gebrouwen door

Nirvana Brewery, Unit T6, Leyton Industrial Village, Argall Ave, Londen E10 7QP, VK

Voor meer informatie
www.nirvanabrewery.com

Over Nirvana-brouwerij

Nirvana Brewery is de eerste en enige toegewijde alcoholvrije brouwerij in het VK.

Bij Nirvana veranderen we het spel in bier zonder alcohol door betere keuzes aan een breder publiek te bieden.

Hier vind je bedwelmende aroma’s, klassieke bierstijlen en intrigerende smaakcombinaties. Van de graankeuze tot de gist, de hop tot het brouwsel, Nirvana Brewery geniet van het proces van het creëren van bieren om echt trots op te zijn.

Het Nirvana-verhaal

Een onafhankelijke, door een familie gerunde brouwerij gevestigd in Leyton, Oost-Londen, oprichters Becky en Andrew leiden sinds 2016 de Low & No-revolutie.

Het begon allemaal toen Becky’s vader geheelonthouder werd. Destijds waren er maar heel weinig alcoholvrije bieren op de markt en Becky vond dat mensen die ervoor kiezen om niet te drinken sociaal niet uitgesloten mochten worden. Becky wilde gewoon haar vaders gezicht weer zien oplichten met een fatsoenlijke fles alcoholvrij bier. Nirvana Brewery doet het nu voor duizenden low & no fans over de hele wereld.

Nirvana verlegt constant de grenzen van wat mogelijk is en wat goed smaakt door de klassiekers opnieuw uit te vinden en meer avontuurlijke stijlen te ontwikkelen voor de veeleisende alcoholvrije drinker. Brouwen is een tijdloze kunst – en alcoholvrij brouwen is net hetzelfde. Het draait allemaal om de hop, de mout, de gist en het proces. Eenvoudig, geweldige ingrediënten en brouwgenie.

Dat is waar ambachtelijk bier altijd om draait.

Ga mee op reis naar het Nirvana.

Uw levensstijlkeuzes ondersteunen

Alle alcoholvrije bieren van Nirvana zijn veganistisch en bieden een caloriearm, gezond levensstijlalternatief.

De post Nieuwe seizoensspecial Lemon Gose 0,5% van Nirvana Brewery ter ondersteuning van humanitaire hulp in Oekraïne verscheen eerst op Bar Magazine.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floris-bar.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart