IMBIBE LIVE IS TERUG OM DE DRANKCOMMUNITY TE HEREN MET EEN VEEL NIEUWE AMBASSADEURS, MASTERCLASSES EN EXPOSANTEN

Imbibe Live – het toonaangevende evenement in de drankenindustrie in het VK – is terug en keert in juli terug naar Londen.

Vindt plaats in de Olympia Grand Hall vanaf maandag 4e tot dinsdag 5e In juli 2022 zal Imbibe Live de drankengemeenschap opnieuw herenigen met een diverse en innovatieve mix van exposanten, partners, proeverijen en masterclasses, waardoor bezoekers alle unieke smaken en tools krijgen die nodig zijn om na een paar uitdagende jaren succesvol een bedrijf te runnen.

Imbibe Live is de show voor iedereen die drankjes koopt, verkoopt of schenkt en verwelkomt dit jaar bezoekers uit de horeca en de horeca. Doe met ons mee en ontdek en proef een schat aan drankmerken van topkwaliteit en de nieuwste producten op de markt, profiteer van onschatbare netwerkmogelijkheden en dompel jezelf onder in ons theaterprogramma samengesteld door toonaangevende figuren uit de industrie.

Ontdek via het drukke schema van masterclasses, proeverijen en paneldiscussies van Imbibe Live hoe u gebruik kunt maken van de nieuwste trends in de sector om uw bedrijf positief te beïnvloeden – of u nu op zoek bent naar dranken die worden geleid door innovatie, dranken uit opkomende regio’s over de hele wereld wilt opslaan, om meer te leren over het werven van toptalent, of om Baijiu voor het eerst te proberen, er is een sessie voor iedereen bij Imbibe Live.

Een adviesteam van enkele van de grootste namen uit de branche helpt bij het samenstellen van dit toonaangevende inhoudsprogramma. Nieuwe ambassadeurs voor de show in 2022 zijn onder meer: Aleesha Hansel (wijnambassadeur) – wijnschrijver en wijnrechter en presentator, Ian Burrell (gedistilleerde drankenambassadeur) – Global Rum Ambassador in de Rum-categorie, en Jane Peyton (bierambassadeur) – schrijver, presentator, café-expert en oprichter van de School of Booze.

Imbibe Live is ook verheugd om terug te verwelkomen Gabe Cook (ciderambassadeur), bij iedereen bekend als ‘The Ciderologist’, Laura Willoughby van Club Soda (low & no ambassador) die ook het allereerste speciale low & no-paviljoen van de show zal onthullen, en Lorraine Copes – Oprichter van Be Inclusive Hospitality die haar plaats als inclusiviteitsambassadeur weer oppakt.

Het evenement heeft ook een indrukwekkende line-up van gerenommeerde sprekers die in de loop van de twee dagen zullen presenteren, waaronder docenten van WSET, die de Tasting Room op dinsdag 5 juli zullen overnemen met een reeks masterclasses over Agave, Whisky, Port en meer. Miles Beale, Chief Executive van de Wine and Spirit Trade Association, zal ook waardevol advies en begeleiding geven bij het volgen van de plannen van de regering om de alcoholheffing te hervormen in het Industry Matters Theatre, en The Drinks Trust zal sessies houden over geestelijke gezondheid, bijscholing en onderwijs evenals aandelen in de drankenindustrie.

Over de terugkeer van dit geliefde branche-evenement gesproken, Daniel Zanetti, Exhibition Director bij Imbibe Live, zei: “Imbibe Live is het meest verwachte evenement op de kalender van de Britse drankengemeenschap en we kijken ernaar uit om de industrie weer te herenigen terwijl we ze blijven ondersteunen terwijl we de afgelopen jaren opnieuw opbouwen. We zijn verheugd om te zien dat zoveel merken, leveranciers en producenten zich weer bij ons voegen voor wat een bomvol evenement gaat worden, en we verwelkomen ook een aantal nieuwe exposanten in de line-up, waaronder Hotel Chocolat, Atlas Gins en Aztec Rum , die allemaal een enorme plons maken in de drankenindustrie.

We kunnen niet wachten om alle briljante merken en producten in het bedrijf te laten zien, en u ook uit te nodigen om te genieten van ons programma met adembenemende inhoud en unieke proeverijen. Of je nu drankjes zoekt, koopt, produceert, verkoopt, schudt of roert – Imbibe Live is de plek voor gelijkgestemde professionals om samen te komen om nieuwe producten en verhalen te delen en langdurige relaties op te bouwen.”

De bezoekersregistratie voor Imbibe Live is nu geopend. Tickets kosten £ 15, wat de toegang tot het evenement op beide 4 . dekte en 5e Juli. Een deel van de winst uit de kaartverkoop wordt gedoneerd aan de twee partnerliefdadigheidsinstellingen van Imbibe Live voor 2022 – The Drinks Trust en Only A Pavement Away – organisaties die diegenen ondersteunen die werkzaam zijn in de dranken- en bredere horecagemeenschappen.

Bezoek voor meer informatie https://live.imbibe.com/.

Het bericht IMBIBE LIVE IS TERUG OM DE DRINKS COMMUNITY TE HEREN MET EEN VEEL NIEUWE AMBASSADEURS, MASTERCLASSES EN EXPOSANTEN verscheen eerst op Bar Magazine.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Floris-bar.be
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart